TV- Aksjonen 2021

Vi oppfordrer næringslivet til å bidra!

Kjære næringslivsleder,

TV-aksjonen 2020 går av stabelen søndag 18. oktober og inntektene i år går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet.
Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. En fjerdedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. Les mer her: https://blimed.no/
Bærum er en giverglad kommune og vi er svært stolt og takknemlig over den innsatsen og støtten kommunens næringsliv i alle år har bidratt med. I fjor ble det samlet inn 6.381.471 kroner totalt i Bærum og næringslivet bidro gjennom ringestafetten med godt over 1 million kroner.

Årets innsamlingsaksjon blir en annerledes aksjon på grunn av pandemien. Det blir ingen tradisjonell bøssebæring, men innsamling via digitale bøsser tilpasset privatpersoner, lag og organisasjoner og næringslivet.
Vi kommer heller ikke til å samle et ringepanel for å be om bidrag til årets TV-aksjon. Bedriftene i Bærum er ulikt rammet av pandemien og mange har fått store økonomiske utfordringer.

Vi oppfordrer de bedriftene som har mulighet til å bidra om å registrer beløpet på https://giverstafett.no/gi-gave. Beløpet vil bli registrert på Bærum kommune.

En annen mulighet er å opprette en bedriftsinnsamling som kan bidra til å styrke lagånden og fellesskapsfølelsen i bedriften. Det er artig å gjøre noe nytt sammen, og temaet plast i havet vil helt sikkert engasjere alle. Det er mange aktiviteter som pågår i kommunen i tilknytning til TV-aksjonen som f.eks plastinnsamling og rydding, magnetfiske, kunstutstillinger, auksjoner mm.

Enkeltpersoner i bedriften kan også opprette sin egen digitale bøsse til bruk i egne nettverk.

Beste hilsen
Ordfører Lisbeth Hammer Krog og Varaordfører Siw Wikan

http://www.blimed.no.

Ledig stilling som Prosjektleder

Bedriftsbesøk med ordfører hos Franzefoss og Gruvegrønt

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt