Vi gratulerer Hystar som Årets Gründer i Bærum 2023!

Gründerselskapet fra Høvik gikk av med seieren foran mange imponerende kandidater, og utmerket seg gjennom sin banebrytende teknologi og sitt potensial til å gjøre en global forskjell.

Årets gründer i Bærum 2023: Hystar AS

Juryens begrunnelse:

I år har vi sett mange imponerende kandidater, men én bedrift har utmerket seg gjennom sin banebrytende teknologi og sitt potensial til å gjøre en global forskjell.

Denne bedriften har tatt en ledende rolle i utviklingen av grønn teknologi, spesielt for å gjøre produksjon av hydrogen både rimeligere og mer tilgjengelig.

De har utviklet en innovativ løsning for elektrolyse, en prosess som er avgjørende for produksjon av grønt hydrogen. Gjennom deres banebrytende tilnærming har de klart å forbedre effektiviteten og redusere kostnadene ved hydrogenproduksjon, noe som er essensielt for en bærekraftig energiovergang.

Deres teknologi har ikke bare potensial til å revolusjonere energisektoren, men også til å bidra vesentlig i kampen mot klimaendringer. Med en stadig økende global etterspørsel etter rene energiløsninger, står denne bedriften foran store muligheter i et internasjonalt marked.

Selskapet har vist at de tiltrekker seg svært dyktige medarbeidere fra inn- og utland, og vi ser frem til å følge deres videre vekst fra deres kontorer på Høvik.

Hystars arbeid er et eksempel på fremragende innovasjon og entreprenørskap som fortjener å bli anerkjent og feiret.

Prisen ble delt ut av Bærum kommune, i samarbeid med Bærum Næringsråd, Energy Valley, Kvinner i Business, Bærum International Hub og RunwayFBU

VI GRATULERER!

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Grini Hjemmebakeri er kåret til Årets Bedrift i Bærum 2023 – Vi gratulerer!

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt