Vil du være jury og veileder under årets propelljakt i Asker og Bærum 7. november på Folkebadet i Sandvika?

En av årets store opplevelser for elever som driver ungdomsbedrift står for døren.

Propelljakten

Propelljakten gjennomføres i alle fire regionene i Akershus og vi søker nå jury/veiledere til arrangementet i Asker og Bærum. Under propelljakten gis det oppstartstilskudd til flere av bedriftene, som dekkes av Ungt Entreprenørskap.

I år er det flere elever enn noen gang som har ungdomsbedrift i Asker og Bærum. Elevene skal i løpet av året starte, drive og avvikle sin egen bedrift. I dette ligger det selvfølgelig svært mye læring og de kan bli viktige bidragsytere i lokalt næringsliv eller etablere sin egen virksomhet i ettertid. Det mest verdifulle gjennom året er kontakten og nettverket de møter utenfor skolen.

Årets propelljakt er derfor svært verdifull for disse ungdommene. For første gang skal de ut å pitche sin ide for eksterne og de skal også få tilbakemelding og veiledning på pitch og ide. Til dette trenger vi lokalt arbeids- og næringsliv.

Det vil bli tre jurygrupper som får ansvar for hver sine ungdomsbedrifter. Dere skal først høre pitch fra fem bedrifter, kåre en vinner blant de fem, ha veiledning med alle bedriftene og deretter pause før en ny runde.

Vi holder på fra klokken 0900-1600 og kan love dere en innholdsrik og spennende dag. Det gis full opplæring i møte før dere skal i gang.

Ta kontakt om dette er noe du ønsker å bidra inn i!

 

 

                

Aksel Aanensen   Gry Skådinn
Daglig leder           Kommunikasjons- og markedssjef

aksel@bn.no        gry@bn.no
Tel: 90850660      Tel: 48193068

Se brosjyre for mer informasjon

Ledig stilling som Prosjektleder

Bedriftsbesøk med ordfører hos Franzefoss og Gruvegrønt

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt