Bedriftsbesøk med ordfører hos Norrøna

8. desember hadde vi en særdeles interessant og spennende morgen hos Norrøna sammen med ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for SmartCity Bærum Unni Larsen!

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, leder for SmartCity Bærum Unni Larsen og daglig leder i Bærum Næringsråd Aksel Aanensen ble tatt godt imot hos Norrøna av 4. generasjon eier og Daglig leder, Jørgen Jørgensen og Direktør for Norrøna Retail, Bård Kvamme.

I 1929 begynte Jørgen Jørgensen, en norsk utendørsentusiast, sin søken etter pålitelig utendørsutstyr for det tøffe og barske landskapet i Norge. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fortsatt et familieeid selskap.

Tidligere i høst åpnet Norrøna sitt nye hovedkvarter i Granfoss Næringspark, Norrøna House, med bla kafé, Norrøna Flagship Store, Event lokaler og Norrøna RE som fokuserer på sirkulær og ansvarsfull virksomhet. Her tilbys reparasjon og vedlikehold av Norrøna plagg. På Black Friday kunne man levere opp til 3 plagg per person og få disse gratis reparert. Allerede mandagen etter var 75% av de 300 plaggene som ble innlevert ferdig reparert. Dette er bærekraft i praksis!

I 2020 startet et nytt kapittel med satsning innen opplevelsesreiser gjennom Norrøna Hvitserk Adventures. Å kombinere Hvitserks 40 år med erfaring fra opplevelsesreiser og Norrønas 90 år lange håndverkertradisjon innen friluftsutstyr resulterer i en ny deltaker når det gjelder unike opplevelser i Norge.

I dag har Norrøna over 500 ansatte, og butikker i 8 land bla i Denver Colorado og New York. Ledelse, salg/marked og produktutvikling er sentralisert i hovedkontoret på Lysaker.

En interessert og engasjert ordfører!

Takk til daglig leder Jørgen Jørgensen og direktør for Norrøna Retail, Bård Kvamme for en inspirerende omvisning og presentasjon!

Les mer om Nørrøna House her:

Ledig stilling som Prosjektleder

Bedriftsbesøk med ordfører hos Franzefoss og Gruvegrønt

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt