Bedriftsbesøk med ordfører til Blomqvist

© BLOMQVIST NETTAUKSJON AS

Høstens andre bedriftsbesøk til Blomqvist på Technopolis

Høstens andre bedriftsbesøk med ordfører Lisbeth Hammer Krog gikk til Blomqvist. Et spennende auksjonshus som ligger hos Technopolis på Fornebu.

Blomqvist tilbyr landets fremste ekspertise på verdivurdering og salg av kunst, antikviteter, smykker, andre verdifulle gjenstander og vin i samarbeid med Vinmonopolet.

Siden etableringen i 1870 har Blomqvist opparbeidet en ledende posisjon i det norske auksjonsmarkedet, med fire klassiske auksjoner og nettauksjoner året rundt. Et bredt nettverk av selgere og kjøpere både i Norge og internasjonalt sikrer de beste resultatene for våre kunder. Alt som selges gjennom oss blir vurdert av våre eksperter slik at både kjøper og selger kan være trygg på at objektet og prisen er riktig.

Hos Blomqvist møtes personer med interesse for kunst-, design- og antikviteter. Derfor er ikke Blomqvist bare det beste stedet for kjøp og salg, men også et sted hvor man kan tilegne seg og dele kunnskap og samlerglede.

Vi traff engasjerte og kunnskapsrike ansatte og fikk omvisning i et imponerende landskap med ulike gjenstander som er til slags. Absolutt verdt et besøk.

Mer informasjon om Blomqvist finner du her

Ledig stilling som Prosjektleder

Bedriftsbesøk med ordfører hos Franzefoss og Gruvegrønt

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt