Bedriftsbesøk med ordfører

31. august hadde vi en interessant og lærerik morgen hos Compax Solutions sammen med ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for SmartCity Bærum Unni Larsen.

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, leder for SmartCity Bærum Unni Larsen og daglig leder i Bærum Næringsråd ble tatt godt i mot av Compax Solutions ved administrerende direktør Jonas Fossnes og styreformann Øyvind Gedde på Fornebu 31. august.

Compax Solutions er et ungt selskap, grunnlagt i 2017 og har i dag 6 ansatte på Fornebu. Selskapet har utviklet et avansert avfallssystem, hvor avfallsbeholderen fortløpende komprimerer innholdet slik at den kan romme 15 ganger mer enn en standard beholder. Ved hjelp av sensorer i beholderen får man også full oversikt over når beholderen må tømmes, hvor mange poser som er igjen og generell driftsstatus. Dette sparer både kostnader og miljøet.
Flere store kunder har tatt i bruk systemet og flere er på vei. Dette er et spennende selskap vi helt sikkert kommer til å høre mer om.

Takk til administrerende direktør Jonas Fossnes og styreformann Øyvind Gedde for interessant presentasjon og spennende omvisning!

Her kan du lese mer om Compax Solutions

RIKTIG GOD SOMMER ØNSKES DEG!

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt