Bedriftsbesøk

Bærum næringsråd fasiliterer bedriftsbesøk med ordfører Lisbeth Hammer Krog

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon rundt bedriftsbesøkene.

Aksel Aanensen
Daglig leder
aksel@bn.no
Tel: 90850660

Technopolis

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, leder for SmartCity Bærum Unni Larsen og daglig leder i Bærum Næringsråd Aksel Aanensen ble tatt godt i mot hos Technopolis på Fornebu av Daglig Leder Alf K. Astrup.

NORRØNA

8. desember hadde vi en særdeles interessant og spennende morgen hos Norrøna sammen med ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for SmartCity Bærum Unni Larsen!

Ella & il

13. oktober hadde vi en spennende morgen hos ella&il sammen med ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for SmartCity Bærum Unni Larsen.

ABBL

24. august var vi på besøk hos ABBL i Sandvika. Bærums ordfører, leder for SmartCity Bærum og daglig leder i Bærum næringsråd ble tatt godt i mot av administrerende direktør Kristin Kongsrud, Vi fikk en interessant gjennomgang av ABBL sine prosjekter og satsningsområder, og spennende punkter sto på agendaen, bl.a fokus på flere ungdomsboliger og nye boformer spesielt tilrettelagt for eldre. Områder som er spesielt viktige i vår kommune.

Compax Solutions

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, leder for SmartCity Bærum Unni Larsen og daglig leder i Bærum Næringsråd ble tatt godt i mot av Compax Solutions ved administrerende direktør Jonas Fossnes og styreformann Øyvind Gedde på Fornebu 31. august.

Filmparken på Jar

Torsdag 8. juni, hadde vi en spennende start på dagen hos Filmparken på Jar sammen med ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for SmartCity Bærum Unni Larsen. Filmparken er siden oppstarten i 1935 knyttet til norsk filmhistorie, og tilbyr fortsatt avanserte fasiliteter for alle typer filmproduksjon.

Innovasjonscamp for Bærumskolen 2024

Destinasjon Bærum

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt