Grini Hjemmebakeri er kåret til Årets Bedrift i Bærum 2023 – Vi gratulerer!

Prisvinner Kate Günther Ellefsen omkranset av juryen ved Fabian Tandberg og Linn-Therese Mamelund i Nordea, Unni Larsen i Bærum kommune og Gry Skådinn i Bærum Næringsråd

Det er Nordea som står bak prisen som skal være en anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som har gjort en ekstra innsats for å fremme og synliggjøre næringslivet i Bærum.

Årets vinner tildeles prisen for Årets Bedrift 2023 for en sterk lokal tilhørighet og solid engasjement til Bærum kommune samt at de støtter lokalmiljøet bredt.

Grini Hjemmebakeri har siden oppstart i vist imponerende resultater i alle år. De bidrar sterkt til å synliggjøre lokalmatproduksjon i Bærum ved aktiv deltakelse i diverse nettverk, og gir folk mulighet til å handle fra flere norske lokalmatprodusenter ved å selge andre småskalaprodusenters varer i butikken på gården.

De har også deltatt på mange bondens marked arrangementer i en årrekke, og dermed synliggjort lokalmatproduksjon i Bærum.

Prisvinneren har skapt nye muligheter på gården som 6. generasjon gjennom å etablere ny virksomhet, og utviklet og produsert et produkt av kransekaker, mandelroser og andre bakeverk som har vekket stor oppmerksomhet blant det norske folk. Alt produsere i bakeriet hvor det dyrkes solid håndverk hvor alt er laget fra bunnen av, helt uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer som videre tyder på en meget bærekraftig profil. I tillegg har de vist en bærekraftig profil gjennom bærekraftige ansettelser med arbeidsplasser også for folk som ellers ikke har lett for å få jobb.

Grini Hjemmebakeri har med dette klart å skape varige finansielle resultater av en driftsmodell som setter sosiale- og miljøprinsipper i hovedfokus.

Juryen ønsker også å fremheve Kate og Grini Hjemmebakeri for sitt sterke engasjement for Kvinner i Business og hun er således en foregangsfigur og stor inspirasjon for andre målrettede og idérike kvinnelige gründere.

Juryen mener Grini Hjemmebakeri er en stor inspirasjon for alle lokale bedrifter og og tjener som et godt forbilde for hele næringslivet i Bærum, og det er en stor glede å tildele bedriften prisen “Årets Bedrift 2023!”

GRATULERER MED VELFORTJENT PRIS!

 

     

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Ledig stilling som Prosjektleder

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt