Bli medlem nå – kostnadsfritt ut året!

Det lønner seg å være medlem i regionens mest aktuelle næringslivsnettverk.

Som medlem av Bærum Næringsråd blir du del av den viktigste nettverksaktøren for næringslivet i regionen.

Sammen jobber vi for å sikre best mulig rammebetingelser for næringslivet. Vi jobber aktivt med næringsutvikling, og flere av våre prosjekter fokuserer på innovasjon og gründerskap. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en solid plattform for faglig og sosialt nettverk.

Er du medlem, tar du del i et nettverk med potensielle kunder og samarbeidspartnere, hvor du også får mulighet til å treffe påvirkere innenfor det politiske miljø og kommunens administrasjon.

Bærum Næringsråd representere bredden av både store og små bedrifter fra alle bransjer, og er derfor en viktig samfunnsaktør og et representativt talerør for næringslivet i Bærum og Vestregionen.

Vi har sterkt fokus på forretningsmessige og sosiale nettverk, og tilbyr deg som medlem møteplasser med aktuelt og kompetansehevende innhold.

Vi har en rekke møter og seminarer som er kostnadsfrie for deg som medlem, vi arrangerer regionens viktigste møteplass for næringslivet med Næringslivsdagen, og vi utvikler kontinuerlig nye former for samarbeid mellom medlemmene.

Støtt opp om det lokale næringslivets viktigste nettverkspartner ved å bli medlem hos oss  – et sterkt næringsråd er en viktig og sentral høringsinstans!

Melder du deg inn nå, blir du ikke fakturert som medlem før i januar 2023, og får samtidig alle medlemsfordelene ut året!

Ønsker du mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss:

Gry Skådinn
Kommunikasjons- og markedssjef
gry@bn.no
Tel: 48193068

 

La Vandre gir introduksjonstilbud til medlemmer av Bærum Næringsråd!

Bedriftsbesøk med ordfører hos Hystar på Høvik

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt