Bedriftsbesøk med ordfører hos Technopolis, Fornebu

Bjørn Kirkaas Pedersen fra Curida Diatec AS, Aksel Aanensen, Unni Larsen, ordfører Lisbeth Hammer Krog og leder for Technopolis Alf Astrup

Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog, leder for SmartCity Bærum Unni Larsen og daglig leder i Bærum Næringsråd Aksel Aanensen ble tatt godt i mot hos Technopolis på Fornebu av Daglig Leder Alf K. Astrup.

I hjertet av Fornebu, i det historiske Terminalbygget finner du Technopolis.
Før var dette ankomsthallen til gamle Oslo lufthavn, og bygget har beholdt sin opprinnelige arkitektur og deler av interiøret som var på flyplassen.

Technopolis på Fornebu har 70 000 kvm til leie og har i dag totalt 170 virksomheter under sitt tak. Størrelsen på virksomhetene spenner fra et par ansatte opp til flere hundre.

Fornebuområdet huser noen av de største og ledende kompetansebedriftene i Norge. Dette genererer knoppskyting og nyetableringer av selskaper som trenger lokaler. Flere av disse har funnet veien til Technopolis.

Vi stakk innom et av disse, nemlig Curida Diatec AS og gründer av Diatec, Bjørn Kirkaas Pedersen.

Diatec har på relativt få år vokst til 40 ansatte på Fornebu og ble i 2022 kjøpt opp av Curida. Selskapet heter i dag Curida Diatec AS, og fokuserer på biologisk produksjon av legemidler. Biologisk produksjon står bak mange av nyvinningene innen legemidler og vaksiner, og det globale vekstpotensialet er enormt. Curida Diatec AS er bare et av mange suksessfulle oppstartsbedrifter med tilknytning til Technopolis i Bærum.

Takk til Alf K. Astrup for spennende presentasjon og omvisning!

E18 – Mer enn Norges største flaskehals

Grini Hjemmebakeri er kåret til Årets Bedrift i Bærum 2023 – Vi gratulerer!

Nyhetsbrev

"*" obligatorisk felt